La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc Sedinta Anuala a Bordului Reprezentativ al CBEE Oradea. Au fost prezenti membri bordului CBEE, lideri crestini din Romania, Europa si din Statele Unite.

Cu aceasta ocazie scoala biblica a fost vizitata si de catre dr. Maximo Rossi Jr, presedintele Universitatii Bethany College din Santa Cruz, California. Dr. Maximo conduce astazi universitatea la care alti profesori ai CBEE, dr. David Kast, au graduat. Universitatea Bethany are in acest moment peste 600 de studenti rezistenti, este recunoscuta in SUA si este o scoala apartinand Assemblies of God.

Vizita din acest weekend a venit dupa ce reprezentanti ai CBEE au vizitat universitatea Bethany cu ocazia investirii in functia de rector a dr. Maximo Rossi.

Dupa incheierea sedintei, Maximo Rossi si Florin Ghiurau au semnat acordul dintre Bethany si CBEE care spune ca: <Ambele institutii, astazi 3 noiembrie, intra intr-un acord mutual de cooperare pentru schimburi de idei si resurse intre cele doua campusuri, pentru a continua la zidirea Imparatiei lui Dumnezeu, in slujirea incredintata noua: Educatie crestina la nivel universitar.>

Dr. Maximo Rossi a vizitat duminica 4 octombrie Biserica Penticostala Muntele Sionului din Alesd, pastorita de vicepresedintele cultului penticostal Ioan Moldovan, iar duminica seara a fost invitat la Biserica Penticostala Tabor, pastor Ioan Bogdan. Luni dimineata a fost prezent la capela Colegiului Biblic, el avand un mesaj pentru studentii CBEE.

Marti si miercuri au fost zile de REINOIRE SPIRITUALA, la conferinta cu acelasi nume sustinuta de musafirii din Statele Unite, organizata la Biserica Tabor.

Pentru imagini de la sedinta CBEE, cat si de la semnarea acordului, intrati pe www.cbee.ro